14 Ιαν 2012

Αιτείται η συμμόρφωση του Δήμου Μαραθώνα. προς την «Υποχρεωτική ανάρτηση διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις ιστοσελίδες των φορέων του Δημοσίου Τομέα»

From: Μιχάλη Αποστολόπουλο [mailto:map@otenet.gr]
Sent: Sunday, January 01, 2012 7:53 PM
To: 'ma.saraki@ydmed.go'
Cc: 'ΛΟΥΙΖΟ ΙΟΡΔΑΝΗ'; 'Kyriakos Gkikas'
Subject: Αιτείται η συμμόρφωση του Δήμου Μαραθώνα. προς την «Υποχρεωτική ανάρτηση διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις ιστοσελίδες των φορέων του Δημοσίου Τομέα»

ΠΡΟΣ ΤΗΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΜΠΕΡΓΕΛΕ
Υπ όψη Μ. Σαράκη

Κατόπιν επανειλημμένων (αναπάντητων) ηλεκτρονικών μηνυμάτων μας προς τον Δήμο Μαραθώνα διαπιστώνουμε πως δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμμόρφωση προς την σχετική διάταξη.
Κατόπιν αυτού απευθυνόμαστε προς εσάς και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Μ. Αποστολόπουλος
Κάτοικος Βαρνάβα Αττικής
Τηλ.
---------------------------

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΚΗΣ ΟΡΓΑΝ/ΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓ/ΓΙΚΟΤΗΤΑΣ


From: Μαρίνα Σαράκη [mailto:ma.saraki@ypes.gov.gr]
Sent: Tuesday, January 10, 2012 11:20 AM
To: Kyriakos Gkikas; Mike Apostolopoulos
Cc: pressoffice@marathon.gr; Nikolaos Archontas
Subject: Re: FW: Αιτείται η συμμόρφωση του Δήμου Μαραθώνα. προς την «Υποχρεωτική ανάρτηση διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις ιστοσελίδες των φορέων του Δημοσίου Τομέα»

 10-01-2012

κοι Γκίκα και Αποστολόπουλε καλημέρα σας

Σας πληροφορούμε ότι έχουμε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με το Γραφείο Δημάρχου του Δήμου Μαραθώνα.  Σήμερα μιλήσαμε και με τον κο Κουλουμπή, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος για την ενημέρωση της ιστοσελίδας του Δήμου.  Από το Δήμο Μαραθώνα δεσμέύτηκαν να αναρτήσουν τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του press office, του Γραφείου Δήμάρχου, της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου και οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας του Δήμου διαθέτει e-mail.

Επίσης στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαραθώνα υπάρχει ήδη η δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας των πολιτών με το Δήμο με ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.
 
Με εκτίμηση
Μαρίνα Σαράκη

 ΣΧΕΤΙΚΟ - ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΊΤΑΙ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ...παρακαλούμε απαντήστε μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Τα κίνητρα μας δεν είναι πολιτικά. Δρούμε σαν ενεργοί ή μη πολίτες με αποκλειστικό γνώμονα την βελτίωση λειτουργίας των υπηρεσιών και δράσεων του δήμου μας.
Έχουμε ανάγκη και την δική σου συμμετοχή. Γράψε το σχόλιό σου.