19 Ιαν 2016

Ερώτημα ΠΡΟΣ τον Αξιότιμο κύριο Οικονομικό Εισαγγελέα μετά τις δηλώσεις του κ. Ηλία Ψηνάκη, Δήμαρχο Μαραθώνα !!


Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2016 3:42 PM
Αξιότιμε και Αξιοσέβαστε Κύριε Δήμαρχε,
Κύριε Πρέσβη του Δήμου Μαραθώνα περί της Υφηλίου,

Κύριε Ηλία Ψηνάκη,

 Μπορούμε να έχουμε ενημέρωση σχετικά με την πορεία των ερευνών των αρμόδιων Υπηρεσιών για την Οικονομική κατάσταση του Δήμου Μαραθώνα την οποία,  και παραλάβατε μετά την ανάληψη των καθηκόντων σας ?

 Ως Δημότης Μαραθώνα πιστεύω ότι έχω αυτό το δικαίωμα της ενημέρωσης, όχι μόνο στο να είμαστε σύμφωνοι στην  «κάθε» αύξηση των λογαριασμών των τελών του Δήμου μας, αλλά και στην σωστή ενημέρωση μας ως Δημότες του Δήμου στον οποίο ανήκουμε.
 Με Εκτίμηση
 ΚΥΡΙΑΚΟΣ  Α. ΓΚΙΚΑΣ
-----
Λονδίνο  17-10-2014
Αξιότιμε Κύριε Οικονομικέ Εισαγγελέα,
Μετά τις δηλώσεις στις  15-10-2014 για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Μαραθώνα στους Δημοσιογράφους και στα κανάλια από τον Δήμαρχο Μαραθώνα κύριο Ηλία Ψηνάκη. Υπάρχει Εισαγγελική παρέμβαση σας?Πρέπει ?  Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις ?? (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλη η συνέντευξη τύπου του κ.  Ηλία Ψηνάκη. Δείτε το βίντεο http://www.marathonianea.gr/index.php/news-menu/20-lokal-news/1380-2014-10-15-23-59-12  )
Σοβαρότατες καταγγελίες και υπονοούμενα από την πλευρά του κ. Ψηνάκη, αντεγκλήσεις και άμυνα από τον κ. Λουίζο. (  εδώ : http://www.megatv.com/koinoniaoramega/default.asp?catid=36085&subid=2&pubid=34032621)  Πως είναι δυνατόν ένας Δήμαρχος να κάνει τόσο σοβαρές καταγγελίες, να επαιτεί (ζητιανεύει) χρήματα από ...Υπουργούς (λόγω ατασθαλιών της προηγούμενης διοίκησης, όπως  μας λέει) !!!!!! Ποιος μπορεί να ελέγξει την σοβαρότητα ή μη των καταγγελιών του, να ερευνήσει και να αποδώσει ευθύνες ΑΝ υπάρχουν άραγε ?????? 
Υπόψη ότι !!!
Περί το πρώτο εξάμηνο του 2013 ο Δήμος Μαραθώνα είχε ένα χρέος που έφτανε τα 45 εκατομμύρια ευρώ. ( Για άλλα Parties παλαιότερων χρόνων )....
Σύμφωνα με τον κύριο Ηλία Ψηνάκη από την χθεσινή, (15.10.2014), συνέντευξη τύπου στους Δημοσιογράφους.Ο Δήμος έχει απόκλιση από τον προϋπολογισμό του κατά 70%. Αυτό μεταφράζετε περί τα 33 εκατομμύριαευρώ έλλειμμα !!! ( Θυμηθείτε ότι τον Ιούλιο έλαβε οικονομική υποστήριξη περί τα 34 εκατομμύρια ευρώ)
Τα σημερινά διαθέσιμα χρηματικά αποθέματα υπολογίζονται κάποιες χιλιάδες ευρώ που δεν μπορούν να καλύψουν προφανώς πληρωμές των υπαλλήλων, δάνεια , λοιπά έξοδα του Δήμου κτλ.. κτλ.. κτλ.. κτλ..

Συμπεράσματα,

Χρωστάγαμε 45 εκατομμύρια.......
Λάβαμε βοήθεια 34 εκατομμύρια και μέσα σε ένα χρόνο και κάτι μήνες έχουμε έλλειμμα 33 εκατομμύρια ευρώ και ένα Δήμο διαλυμένο !!!!

Εχθές ( 16.10.2014 )  ο Δήμος Μαραθώνα έλαβε οικονομική υποστήριξη 400,000  ευρώ από τον Υπουργό Εσωτερικών,  κύριο Ντινόπουλο.
Πρέπει να υπάρχει παρέμβαση Οικονομικού Εισαγγελέα ???Πρέπει ?  Υπάρχουν υπεύθυνοι ? Είναι έτσι τα πράγματα ?? Δεν γνωρίζω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις !!

Με Εκτίμηση και Σεβασμό

Κυριάκος Αδαμαντίου  Γκίκας

Αξιότιμε κύριε Οικονομικέ  Εισαγγελέα,
Τι έχει γίνει  για 16 χρόνια στο Δήμο Μου ??
Ποιόν να πιστέψω ??

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Τα κίνητρα μας δεν είναι πολιτικά. Δρούμε σαν ενεργοί ή μη πολίτες με αποκλειστικό γνώμονα την βελτίωση λειτουργίας των υπηρεσιών και δράσεων του δήμου μας.
Έχουμε ανάγκη και την δική σου συμμετοχή. Γράψε το σχόλιό σου.