6 Οκτ 2016

ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ & ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ Α.Ε.”

ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ & ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ Α.Ε.”
Κατατέθηκε στο Δήμο Μαραθώνα με Α.Π. 23070/ 03-10.2016 
Προς 
1.-Τον ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - 
2.-Το Δημοτικό Σύμβουλο ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΛΠΑΚΙΔΗ Κοινοποίηση 
3.ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, 
4.ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ 
5.Εφημερίδα “Αρκαδικό Βήμα» για τις δραστηριότητες του Συλλόγου Αρκάδων Ραφήνας, Νέας Μάκρης, Μαραθώνα 
6.Εφημερίδα Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, 
7.Εφημερίδα Ζω Ανατολικής Αττικής 
8.“ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ”

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρήνιση 
ΤΖΟΥΜΕΛΕΑ ΒΕΡΑ 6944.123.100 
email. esovera@windiwslive.com

Πηγή B. T
ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ...

1 σχόλιο :

  1. Ο/Η Βέρα Τζουμελέα άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ & ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Ε...":

    ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ: Έγινε κάτι ανεξήγητο:

    Ενώ υπάρχει απόφαση του νυν Δημοτικού Συμβουλιόυ (84/2014) που αποφάσισε τη διάλυση της Εταιρείας, “AΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ Α.Ε”, όπως η ίδια η Εταιρεία ζήτησε,
    Παρ όλα αυτά,
    Ο Δήμος Μαραθώνα, αφού είχαν αποχωρήσει διαμαρτυρόμενη όλοι οι Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης, πήρε την απόφαση να στείλει τον Αντιδήμαρχο κύριο Θ. Καλπακίδη,
    ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΛΕΥΚΟ στη Γενική συνέλευση της παραπάνω Εταιρείας, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ!

    Το ξαναγράφω:
    ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:
    • Αφού άνω εταιρεία δημιουργήθηκε με αποκλειστικό προορισμό την κατασκευή αυτού του τερατώδους μπαζονησιού
    • και αφού με τις ενέργειες και τη συγκέντρωση υπογραφών 4.500 κατοίκων του τόπου μας, το Συμβούλιο της Επικρατείας γνωμοδότησε ότι όλη αυτή η επιχείρηση είναι παράνομη και ακύρωσε την απόφαση της χωροθέτησής της..
    • Αφού, τέλος, όπως ήδη αναφέραμε, μετά από αίτηση της ως άνω Εταιρείας, το σημερινό Δ.Σ. του ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ με την 84/2014 απόφασή του “συνηγορεί στη διάλυση της εταιρείας, εφόσον εξέλιπε ο σκοπός δια τον οποίο αυτή συστήθηκε”.
    Για όλα τα παραπάνω
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΗ ΔΙΑΛΥΘΕΙΣΑ
    και
    ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ “ΛΕΥΚΟ” ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ.

    Το λογικό, λοιπόν, αιτήματά μας, είναι
    ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ για το τι συμβαίνει με αυτή την εταιρεία, που μοναδικό σκοπό της έχει τη δημιουργία τσιμεντονησιού στον τόπο μας.!
    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
    Το νέο είναι ότι:
    Μετά από την πρώτη μας κι όλα αίτησή, ο Βασίλης Τσακιργιάννης ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της “ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ” μας διαβεβαίωσε ότι το θέμα του “ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ Α.Ε.” θα συζητηθεί στο επόμενο τοπικό Συμβούλιο. Τον ευχαριστούμε γι αυτή την άμεση ανταπόκριση.
    Όμως
    Η λήψη των αποφάσεων και ο χειρισμός του όλου θέματος είναι στα χέρια του Κεντρικού Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα Γι αυτό περιμένουμε και τη δική του έγκαιρη πρόσκληση για δημόσια ενημέρωση, ώστε να ήμαστε παρόντες όλοι.
    Θα ειδοποιήσουμε τους πάντες, μόλις το μάθουμε
    Για να πάρουμε μια ιδέα για το πόσο μεγάλο είναι το νησί που ετοιμάζετε στον τόπο μας, κρύβοντάς μας την ανατολή του ήλιου και αφήνοντάς μας πίσω σαν τους φτωχούς γείτονες μιας πλούσιας πόλης, θυμίζουμε ότι:

    Το πρώτο σχέδιο τηςς Νέας Μάκρης, είχε διαστάσεις ακριβώς ίδιες με τη χερσαία έκταση του τσιμεντονησιού (180.000,00 τ.μ.) ΚΑΙ ΕΚΤΕΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ την ΠΑΡΑΛΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΡΩΤΑ!!!
    Τούτο εδώ καταλαμβάνει μεγαλύτερο χώρο, αφού η χερσαία του έκταση ανοίγεται σαν πέταλο και μέσα της κλείνει θαλάσσια ζώνη 245.000,00 τ.μ.(!!!) , σύμφωνα με τα σχέδια της Εταιρείας “AΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ Α.Ε”

    Μεταφέρουμε αυτολεξεί από το ΦΕΚ της χωροθέτησής του την περιγραφή και το σχεδιάγραμμα:
     “Η θαλάσσια ζώνη είναι : 245.000,00 τ.μ. (συμπεριλαμβανομένης των προσχώσεων για την δημιουργία χερσαίας έκτασης Ε=65.250,00 τ.μ, ήτοι : 245.000,00 -65.250,00=179.750,00 τ.μ.).”

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα κίνητρα μας δεν είναι πολιτικά. Δρούμε σαν ενεργοί ή μη πολίτες με αποκλειστικό γνώμονα την βελτίωση λειτουργίας των υπηρεσιών και δράσεων του δήμου μας.
Έχουμε ανάγκη και την δική σου συμμετοχή. Γράψε το σχόλιό σου.