9 Μαρ 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ - ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΉΤΩΝ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ 8.3.2012


 From: Μιχάλη Αποστολόπουλο 
 Sent: Friday, March 09, 2012 11:57 AM
To: 'ΛΟΥΙΖΟ ΙΟΡΔΑΝΗ'; 'DIMOS MARATHONA'
Cc: 'Kyriakos Gkikas'
Subject: ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΉΤΩΝ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ 8.3.2012

Αγαπητέ Κε Δήμαρχε,

Αναφερόμενοι στην χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία με την ευγενέστατη κα Μωραιτάκη ιδιαιτέρα του Γραφείου σας, περιλαμβάνουμε συνημμένα όπως υποσχεθήκαμε πίνακα των μέχρι σήμερα ηλεκτρονικών μας μηνυμάτων προς τον Δήμο που παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Ειδικώτερα στην κεφαλίδα εκρεμμότητες μηνυμάτων αναφέρουμε:
Ημερομηνία αποστολής, αποστολέα, το θέμα, την χορήγηση αρ. Πρωτ.ή μη, ενημέρωση από ενέργειες, και αν η εκκρεμότητα έκλεισε ή εξακολουθεί και παραμένει.
Εδώ θα πρέπει να σταθούμε στις ελλείψεις ή τις παραλείψεις εκ μέρους του Δήμου.
Σε πάρα πολλά μηνύματα δεν έχουν ακόμη χορηγηθεί ακόμα αριθμοί πρωτοκόλλου. Επίσης όσα είχαν την τύχη να πάρουν, δεν εμφανίζεται καμιά διαδικασία προώθησης στις αρμόδιες υπηρεσίες με προκαθορισμένο follow-up (όπως ποιος τα χρεώθηκε, προέλεγχος, αποτέλεσμα από ενέργειες-χρόνος ολοκλήρωσης θέματος ή προβλήματος), και τέλος όπως διαπιστώνεται δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση προς τον αιτούντα πολίτη με συνέπεια να χάνεται ασυναίσθητα και ο απαραίτητος σεβασμός προς αυτόν.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε θερμά να μας χορηγήσετε Αρ. Πρωτ. σε όλα τα ηλεκτρονικά μηνύματα που από παράλειψη δεν μας έχουν δοθεί, όπως επίσης και ενημέρωση μας από ενέργειές σας -τα αποτέλεσμα αυτών που ήδη έχουν πάρει (Αρ.Πρωτ).

Πρόθεσή μας πάντα είναι  να συνδράμουμε τον Δήμο στο να εξοικειωθεί με σύγχρονα συστήματα διαχείρισης follow-up επικοινωνίας με τους συμπολίτες μας ώστε οι δράσεις του να γίνουν καλύτερες συντομότερες και κυρίως αποτελεσματικότερες.

Οι σύγχρονες τεχνολογίες θα πρέπει να εφαρμοστούν στον Δήμο μας το συντομότερο επωφελεία των συμπολιτών μας.
Προσδοκώντας στην άμεση προσαρμογή του Δήμου στα καλέσματα των εποχών – διαβάστε παρακάτω  Άρθρο με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό σχετικό με την γραφειοκρατία.

Με εκτίμηση
Μ. Αποστολόπουλος
Κάτοικος Βαρνάβα


Απόσπασμα:
  Η αυτοματοποίηση και απλούστευση διαδικασιών των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
-       Η ορθολογική διαχείριση πόρων μέσα από την εφαρμογή σύγχρονων συστημάτων παρακολούθησης και μέτρησης της απόδοσης των πόρων
-       Η ενίσχυση του κοινωνικού ρόλου και ενθάρρυνση της συμμετοχής των πολιτών
-       Η παροχή χρήσιμων και απλών καθημερινών ψηφιακών υπηρεσιών
-       Η διασφάλιση της αποδοτικότητας της λειτουργίας
-       Η αποτελεσματικότερη και ασφαλής διαχείριση των πληροφοριών, σε ένα ενιαίο πλαίσιο διαλειτουργικότητας και διασυνδεσιμότητας
-       Η διαρκής εκπαίδευση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού για την απόκτηση σύγχρονων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων
-       Η διαμόρφωση «κουλτούρας» συνεχούς  μάθησης και διαχείρισης της γνώσης

------------------------------------------
ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Τα κίνητρα μας δεν είναι πολιτικά. Δρούμε σαν ενεργοί ή μη πολίτες με αποκλειστικό γνώμονα την βελτίωση λειτουργίας των υπηρεσιών και δράσεων του δήμου μας.
Έχουμε ανάγκη και την δική σου συμμετοχή. Γράψε το σχόλιό σου.